Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Розкриваємо особливості дітей, народжених весною

Очікуючи народження малюка, тато й мама заздалегідь знають його стать, дату появи на світ. Вони в думках наділяють дитину найкращими якостями. І при цьому не всі знають, що характер, здоров''я, можливості дітей великою мірою залежать від пори року, коли вони народилися. Навколишнє середовище впливає на організм матері та її малюка. Тому схильність до певних талантів, як і, наприклад, стійкість до вірусних інфекцій, пов''язана з тим, з''явився малюк на світ навесні, влітку, восени або взимку.

Діти, народжені весною

Для всіх батьків їх малюк – особливий. Об''єктивно ж найбільш обдарованими вважаються діти, які народжуються у березні, квітні та травні. Оскільки уся природа в цей час відроджується, не дивно, що малюки також отримують безмежний потенціал для свого розвитку. spring-1 Навесні народжуються витончені натури. Гоголь і Набоков, Булгаков і Прокоф''єв, Фрейд і Леонардо да Вінчі, Шекспір і Вівальді – всі вони з''явилися на світ саме в цей період. Народжені навесні малюки наділяються природною масою переваг і недоліків:
  1. Працьовитість. Діти, народжені в березні, квітні або травні, відрізняються цілеспрямованістю й вмінням вирішувати поставлені завдання.
  2. Творчість. Весняні малюки мають суб''єктивне розуміння прекрасного та прагнуть зробити світ трохи краще, створюючи свої шедеври.
  3. Щасливе сімейне життя. Чоловік або дружина, народжені в цей час, як правило, є надійними, люблячими партнерами.
  4. Успіх в торгівлі. Можливо, в силу своєї нерішучості, діти весни воліють багато раз все перевірити, перш ніж прийняти остаточне рішення. Це дуже допомагає при визначенні вигідних угод.
  5. Слабкий імунітет. Народжені в цей період малюки схильні до застуди та алергії, аутизму й розладу уваги більше за інших.
  6. Нерішучість. Весняні діти часто відмовляються від своїх бажань, зустрівши першу перешкоду на шляху до їх реалізації. Уникаючи труднощів, вони можуть навіть поставити нову мету, щоб уникнути проблем. Завжди хочуть бути коханими й користуватися визнанням. Впадають у депресію при власних невдачах або успіху інших.
  7. Самокритичність. Дитина, народжена в березні, квітні, травні, схильна до глибокого самоаналізу. Вона готова довго вивчати ситуацію, допустивши будь-яку помилку, і меланхолійно звинуватити себе у незначній дрібниці. Для неї характерний частий поганий настрій.
  8. Відсутність якостей лідера. Як правило, діти весни не відрізняються талантом до організації груп людей і не можуть повести їх за собою, навіть якщо займають керівні пости.

Принципи виховання весняної дитини

Підтримка та тверда рука, що спрямовує – це те, що діти, народжені в березні-травні, потребують найбільше. Батькам слід приділяти достатньо уваги малюкам, допомагаючи їм справлятися з усіма труднощами. Школа усного рахунку «Соробан» навчає дітей у віці 5-11 років за ефективною японською методикою, доповненою новітніми комп''ютерними тренажерами. spring-2 Головна мета програми – гармонійний розвиток дітей, що передбачає емоційне, психологічне, соціальне виховання. Методика «Соробан» спрямована на одночасне тренування обох півкуль мозку. Під час навчання кожна дитина помітно просувається в своєму інтелектуальному розвитку, знаходить самовпевненість, вчиться швидко рахувати в умі, творчо мислити та приймати зважені рішення. Як характер, так і розумові здібності піддаються зміні. Їх можна розвивати. При вашій постійній участі у вихованні та регулярних заняттях у школі «Соробан» малюк здобуде безліч навичок, корисних протягом усього життя!
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.