Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Остерігайтеся підробок!

valenki Рано чи пізно у будь-якого успішного продукту з''являються клони, копії та наслідувачі. Але, якщо з костюмом «АБідас» все зрозуміло вже після першого прання, то різницю у навчальних програмах із першого погляду помітити важко. Наслідки ж неякісної освіти набагато жахливіші, ніж зіпсована та віднесена на смітник ганчірка. Трохи особистої історії. Коли я дізнався про існування Соробан, я не поспішав летіти на курси (банально хотів заощадити), а приступив до серйозного вивчення питання в мережі. Була куплена безліч підручників, прослухано величезну кількість відео уроків, прочитано кілька десятків статей! І ось до якого висновку я прийшов: так, для того, щоб навчити дитину просто рахувати на рахівницях, цього матеріалу цілком достатньо. До того ж, із цим завданням японці успішно справляються не одну сотню років. А ось для стрибка у ментальну область, до уяви, розвитку синхронної роботи півкуль мозку, необхідна чітка, випробувана роками система. Нагадую, що для школи Соробан усне рахування не є метою, а всього лише одним із засобів! Навряд чи хто із батьків захоче, щоб над його дитиною ставив експеримент доморощений макаренко, який склав про себе надто високу думку і вважає себе генієм. Для того, щоб досягти результату - побудувати успішну школу - необхідно взяти навчальний план закордонної системи, яка може похвалитися не одним десятком тисяч учнів. І жодні заочні тренінги зі спілкуванням у Скайпі тут не допоможуть. Єдиним правильним рішенням після такої аналітичної роботи було пройти живе навчання, отримати консультації тренерів, батьків і навіть самих учнів. Отримавши методику і почавши практичні заняття, я вирішив провести вдосконалення програми. Крім того, взявши за основу теорію відомого математика Якова Трахтенберга, я зміг перекласти її на рахівниці soroban. Так сформувалася концепція єдиної мережі шкіл усного рахування Соробан в Україні. Що можуть запропонувати наслідувачі? Вам продемонструють турецьке відео, на якому дівчинка дуже швидко рахує і запевнять, що ваша дитина буде це робити так само. Ви приведете дитину до класу "майже найкращого справжнього "Соробан" і побачите там таку картину:
  1. Такий самий колір парт.
  2. На них лежать рахівниці soroban.
  3. Так само висить телевізор зліва від дошки.
  4. Так само наклеєні на підлозі рахівниці.
  5. Такі ж картинки приліплені до дошки.
Та чи достатньо цього, щоб отримати бажаний результат? А треба всього лише відповісти на перше ж питання, яке прийшло у голову: "Як люди, які обіцяють складання 6-значних чисел в умі, зможуть пояснити, що чемпіон Японії справляється лише із 5- значними???" Тому тричі подумайте над тим, чи варто платити за «АБідас» і чи не краще не витрачати даремно 2 роки життя дитини, ставлячи експерименти над її підсвідомістю! Школа Соробан на сьогодні має Філію в Дніпрі (ж/м Комунар, ж/м Перемога-6, ТРЦ Вавилон, Центр), Запоріжжі, Новомосковську та багатьох інших містах України. Наші тренери завжди раді бачити Вас і Ваших дітей. Для досягнення максимальних результатів учнів ми готові застосувати всі наші знання, використати ефективні перевірені методики, чітко слідувати єдиній програмі у всіх школах нашої мережі. Адже ми розуміємо, як важливо своєчасно допомогти дітям у гармонійному розвитку точного й образного мислення, поліпшити швидкість реакціі, зорову пам''ять, уважність, що так знадобиться новому поколінню вже у дорослому житті. А успіх кожної дитини - це успіх всієї нашої школи!
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.