Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Наш мінливий світ

Рафаэль Днепр 7 летНаш сьогоднішній світ - структура не постійна. І як нам не хочеться спокійного і тихого плину життя, це бажання так і залишиться бажанням. Я доросла людина, мене виховували мама і тато, які стабільно ходили на свою роботу з 9 до 19 години  і мріяли вийти на пенсію, при цьому не змінивши своє місце роботи. Років 25 тому було прийнято працювати на одному підприємстві, в ньому зростати і йти на відпочинок на піку кар''єри))   Зауважте, ті, хто не був у цій «системі стабільності », чомусь злітали дуже високо або падали дуже низько ... Можливо, тому тих, хто ризикнув би  вибитися зі строю,  було небагато. Люди йшли по стежках батьків: мама педагог - дочка педагог, тато лікар - син лікар. Люди будували своє  життя не виходячи за рамки загальноприйнятих стандартів. І багатьох це влаштовувало. Сьогодні світ інший ...  Та частина суспільства, яка раніше хотіла змін і новизни, збільшилася. Модними стали тренінги особистісного росту, з усіх реклам в місті тебе прагнуть навчити ставити цілі і досягати їх, навчать навіть вибиратися з, так званої, «зони комфорту» і бігти-бігти в щасливе майбутнє. У нашому світі сьогодні стабільності  немає і не буде. Людство в своєму розвитку пішло на наступний виток і зупинок не передбачається. Тепер немає гарантій, що дитина стане продовжувати справу батьків. Дітям дали вибір. А світ став лотереєю.  Якщо раніше гарне становище батьків могло гарантувати дитині "тепле" місце, то сьогодні, в більшості випадків, все залежить тільки від самої дитини: від його вмінь, знань і потенціалу. Сьогодні саме батьки найбільшу роль грають в період активного розвитку і росту дитини, коли формуються основні навички виживання, боротьби і становлення в цьому світі, а саме, з народження і до 14-16 років. Далі - як Бог дасть. Або - як розвивали, чого вчили і як виховували з народження ...   Пам''ятаєте популярний  вислів : «Не важливо, скільки років твоїм кедам, якщо ти гуляєш в них по Парижу»? Так ось, для батьків все це  звучить так: «Не важливо, скільки у тебе грошей, якщо ти не зміг виховати Людину». Тому сьогодні з самого народження вже важливо розуміти, що ти даси своїй дитині в розвитку, як будеш виховувати і що за людина виросте з твого малюка. Нежевенко Полина 7 лет (1)Для постійно мінливого світу важливі такі навички, які допоможуть швидко пристосовуватися до змін, впоратися з будь-якою справою:
  • розвинений інтелект;
  • активне мислення в тісній комбінації всіх його видів (абстрактне, образне, словесне, логічне і т.д.);
  • миттєва концентрація,
  • вміння швидко фільтрувати і аналізувати інформацію;
  • стрімке перемикання з одного виду діяльності на інший;
  • розвинена пам''ять;
  • впевненість в собі.
Саме ці навички і стали зараз важливіші за  інших, саме вони і забезпечать дитині вміння вижити і добитися поставленої мети в нашому божевільному світі, що швидко змінюється. Я зараз пропущу тему виховання, щоб не турбувати батьків в цьому напрямку. Порад  по вихованню багато і вони відкриті для всіх. Я підніму тему розвитку і відповім на питання:   «ЯК РОЗВИВАТИ ДИТИНУ, ЩОБ НАВЧИТИ  ЇЇ  всім перерахованим вище НАВИЧКАМ?»  Методик розвитку багато і вибирати їх стає все важче. Найважливішим показником роботи методики є її результат. Саме по результату можна оцінити правильність вибору. Пропонуємо вам оцінити Методику усного рахування   Соробан ®. Одним із важливих критеріїв на користь вибору саме її є отримання швидкого результату: вам не потрібно чекати півроку або півжиття, щоб побачити, чи працює цей метод чи ні. Через кілька занять ви побачите візуальне підтвердження того, що навички, які розвиває методика, починають себе проявляти. Ви побачите, як ваша дитина швидко схоплює інформацію, витрачаючи на рішення прикладів по 0,3 сек на одну дію. Ви побачите відмінний  розвиток мислення (образного особливо), коли ви ще не змогли навіть вловити цифру на екрані, а дитина вже порахувала. Для вас стане потрясінням те, наскільки швидко почне працювати її  мозок, коли до швидкості в 0,3 сек. додасться і кількість дій, наприклад, 30 або 50. А коли дитина видасть ПРАВИЛЬНИЙ результат при такому рахуванні  або одночасно розповість вірш, це явно вкаже на те, що ліва  та права  півкуля працюють однаково і в тісній зв''язці. Школа Соробан обіцяє стабільний і швидкий результат. Курс навчання - 2 роки. За два роки дитина освоїть і вигострить до автоматизму такі навички, як:
  • швидкісне мислення;
  • швидка концентрація;
  • відмінна пам''ять;
  • вміння переключатися з однієї діяльності на іншу легко і просто.
Велике задоволення від своїх досягнень дасть дитині впевненість у собі. Наш світ недосконалий, мінливий, трохи божевільний і ірраціональний. Вижити, а, головне, ще й отримати задоволення від життя, зможуть тільки ті, хто буде до нього готовий.     [mls_yt yt_url="https://youtu.be/R6T7TIqbus0" yt_height="320" yt_width="480"]
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.