Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Як допомогти школяреві в навчанні!

Сучасному школяреві важко. Дуже. Шкільна програма не дає йому шансу на спокійний відпочинок ввечері або на звичайні дитячі ігри. Йому потрібно вчитися, адже сучасний світ вимагає постійно орієнтуватися в мегабайтах інформації, знаходячи головне, вимагає бути «напоготові» й швидко приймати рішення. [caption id="attachment_1094" align="alignright" width="199"]ученики школы Соробан Учень школи Соробан[/caption] Нинішньому школяреві не можна хворіти, не можна пропускати уроки, не можна не виконувати домашні завдання і т.д. Молодші класи школи вимагають від дитини активної участі в навчальному шкільному процесі, інакше ... Інакше останні теми не будуть вивчені, не будуть отримані необхідні за програмою знання. І як буває важко маленькій 10-ти річній дитині тримати в голові все, що вимагає програма. І з кожним роком вона ускладнюється, з кожним роком відповідальність за незнання предмета лягає тягарем на плечі дитини та її батьків. І наймаються репетитори, і сидить малюк до ночі над завданнями. Добре, якщо все у нього виходить, і вчитель у школі робить акцент на успіхи, а батьки вимагають не оцінки, а знання. А якщо навпаки - тема важка, зрозуміти відразу не виходить, задачі не вирішуються і в щоденнику стоїть «незадовільно»? Тоді чекайте, дорогі батьки, істерики, сварки, заплакану дитину за зачиненими дверима дитячої кімнати. Зовсім недавно закінчився ще один семестр у школах і, знаю, що 70% дітей втомилися вчитися, багато принесли додому оцінки, які розчарували батьків. І ви маєте зрозуміти, що більша частина того, що сьогодні викладають дітям, у житті не те що «не знадобиться» дитині, воно не знадобиться в житті 99% людей. Ми з вами давно знаємо, що шкільна програма більше розвиває ліву півкулю, головна увага в навчанні приділяється математиці, логіці, письму і читанню, а на такі предмети як, наприклад, малювання або музика часто відводиться лише  година на тиждень. І про розвиток правопівкульних навичок доводиться тільки мріяти. Ось і виходить, що інтелект, уява, фантазія, творчість, інтуїція відходять на задній план. І в результаті, в дорослому житті часто доводиться робити те, що виходить, а не те, про що мрієш.

Как помочь школьнику в учёбе Ось ви знали про те, що А. Ейнштейн в дитинстві, з великим відставанням від норми, опанував усні та писемні навички? Але це дало можливість розвинутися у нього в першу чергу правій півкулі, що в кінцевому підсумку і зробило його видатним ученим.

Все це говорить про те, що коли дитині від 5 до 11 років, потрібно з ретельністю розвивати обидві півкулі мозку. Це допоможе дитині легко увімкнутися до навчального процесу в школі та в житті в цілому. У цей час у дитини найактивніше розвивається мозок, і знання, вміння, отримані в цей період, стануть відмінним фундаментом для подальшого повноцінного розвитку, а також значно полегшать шкільне навчання. Сьогодні ми пропонуємо Школу Усного рахунку Соробан, як найкращу систему для повноцінного розвитку дитячого мозку в шкільному віці. Наша методика навчання побудована на тому, щоб синхронно розвивати обидві півкулі, гармонізувати їх роботу і ні в якому разі не перевантажувати дитину. Школи Японії давно зрозуміли всю важливість і необхідність раннього розвитку за допомогою усного рахунку Соробан і включили цю методику до шкільної програми. І, на наш погляд, результати того варті - Японія є однією з найуспішніших країн у світі. Відповідаючи на запитання, як Соробан може допомогти школяреві в навчанні, скажу, що займаючись з нами, ваша дитина покращує концентрацію уваги, пам''ять, мислення, уяву, швидкість аналізу інформації. Синхронізується і вирівнюється робота мозку, немає перевантажень на окремі ділянки, навпаки, всі відділи обох півкуль стимулюються однаково та одночасно. Как помочь школьнику в учёбеЩе однією родзинкою нашої методики навчання є те, що для досягнення приголомшливих результатів, достатньо години занять на тиждень та виконання домашнього завдання 15 хв на день. Ніяких перевантажень, одноманітності або непотрібної інформації. Все чого діти вчаться в Школі Соробан, обов''язково стане в нагоді їм вже сьогодні. Дайте вашій дитині шанс бути генієм! Детальніше про Школу усного рахунку Соробан: http://start.soroban.com.ua/
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.