Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Енергія дитини має бути розподілена

Правильное-развитие-ребенка-1Енергійна, активна дитина - це здорова дитина. Тому батькам потрібно набратися терпіння й не заспокоювати малюка, коли він хоче скакати, а узяти на себе участь усезнавця Google і допомагати маленькій забіяці знайомитися зі світом. Інша справа - коли дитина з початком навчання стає в''ялою та пасивною. Це говорить про те, що енергетичний потенціал школяра використовується нерозумно, йому потрібна допомога. Завдання батьків - навчити дитину грамотно витрачати свою енергію.

Перетворення енергії малюків

Дитина - це маленький буревій, який заповнює собою весь простір у квартирі та всю увагу батьків. Мами часом не можуть впоратися з цією невгамовною енергією. А фахівці в галузі дитячої психології не рекомендують, навіть намагатися це робити. Адже дитяча енергія - це така субстанція, яка не може зникнути. Вона неодмінно має бути перетворена в дію. А ось в яку - це вже залежить від батьків. Так нехай це будуть корисні справи:
  • Зарядка.
  • Активні ігри з іншими дітьми у дворі.
  • Допомога батькам вдома. Не треба скептично ставитися до цього пункту. У кожній домашній справі є невеликі підзадачі, які під силу малюкові (принести віник, подати рушник або хоча б ретельно терти ганчіркою підлогу, поки ви готуєте обід).
  • Активна творча діяльність (ліплення, малювання, конструктор і т. д.).
  • Іграшки - не тільки ігри, але й прибирання. А мотивувати до наведення порядку не складно. Можна запропонувати позмагатися (хто більше іграшок збере), або пояснити, що іграшки хочуть додому.
Діючи методично, з фантазією, ви не тільки підвищите ККД дитини, але й допоможете розвитку її комунікабельності, інтелекту, творчих здібностей.

Де черпати енергію школярам?

Коли дитина йде до школи, більшу частину дня її енергія витрачається на процес навчання, спілкування, навіть на саме перебування в шкільних стінах. Шум, занепокоєння з приводу оцінок, великі навантаження, брак часу на відпочинок стають причиною стресу. У результаті дитина втрачає інтерес до навчання, погано спить, у неї спостерігається погіршення пам''яті. Щоб допомогти дитині жити без стресу й відчувати повні сили незалежно від обставин, дійсно потрібна увага та турбота батьків. Які заходи вжити, щоб школяреві на все вистачало енергії? 1) Розробіть режим дня, в якому буде врахована потреба дитини в відпочинку й активному проведенні часу, навчанню, розвитку та творчості, можливості побути на самоті та поспілкуватись із друзями. 2) Визначте коло необхідних, важливих і незначних завдань, щоб дитина розуміла, куди направляти свою енергію в першу чергу. 3) Щоб навчити дитину не розпорошувати сили, не втомлюватися, продумайте план почергового виконання абсолютно різних завдань. Отже, навички планування, об''єктивна оцінка своїх можливостей - це важливі елементи розумного розподілу енергії. Але існує її більш вагомий фактор - це зацікавленість дитини в тому, що вона робить. Школа усного рахунку «Соробан» наділяє дітей здібностями легко засвоювати, запам''ятовувати знання, вміло ними користуватися та застосовувати ефективні способи їх пошуку. Наші учні активні, тому що їм подобається сам пізнавальний процес, можливість творчої самореалізації. Саме тому вони випереджають своїх однолітків не тільки в шкільному навчанні, але й в інших сферах життя.
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.