Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Адаптація в 1 класі

Листопад – лакмусовий папірець того, як пройшла адаптація в 1 класі для вашої дитини. Сьогодні, коли більшість школярів повернулись з канікул, ви, як мама, вже добре розумієте, вийшло у дитини адаптуватися чи ні.

Як це зрозуміти?Адаптація в 1 класі.

Вдала адаптація в 1 класі:

Дитина спокійна, задоволена, весела, познайомилася з однокласниками, з деякими подружилася. З позитивом йде до школи, добре переносить режим дня, відсутній страх щодо вчителів, однокласників.

Дезадаптація:

Школяр часто виглядає стомленим, важко прокидається вранці, погано вкладається ввечері, часто скаржиться на викладача, однокласників, вередує. Є труднощі в навчанні. Психологи стверджують, що для того, щоб звикнути до школи, дитині потрібно від 2 до 6 місяців. На адаптацію впливають: 1. Індивідуальні особливості дитини. 2. Готовність до школи (психологічна, фізіологічна та інтелектуальна). 3. Соціалізація малюка, його навички спілкування, співпраці з іншими людьми. Кожна причина невдалої адаптації має свої витоки, найпоширеніші це: * слабкі моторні навички; * погана концентрація й стійкість уваги; * непосидючість; * погана пам''ять; * проблеми з вимовою; * слабкі навички комунікації; * відсутність внутрішньої мотивації; * відсутність віри в себе, у свої сили. Чим ви можете допомогти: 1. Найголовніше – піднімайте самооцінку дитини! Допоможіть їй повірити в себе, у власні сили. Любіть її, обіймайте, цілуйте, проводьте разом більше часу на вихідних та на канікулах. 2. Слухайте свого сина чи дочку, не відмахуйтесь від їхніх питань та розповідей, від пропозицій разом пограти. 3. Визначте готовність до школи за допомогою тесту й рухайтесь у правильному напрямку, закріплюючи потрібні навички. 4. Розумно підійдіть до організації режиму дня та навчання в гуртках. Можливо, маючи активний темперамент, дитина потребує більше активності, ніж інші діти. Або навпаки – їй потрібно більше тиші та відпочинку. 5. Дайте відчути дитині себе значущою, морально підтримуйте її, хваліть і не тільки за шкільні успіхи. 6. Порівнюйте успіхи дитини тільки з її власними успіхами в минулому, а не з іншими дітьми. 7. Розвивайте відсутні навички: концентрацію та стійкість уваги, пам''ять, мислення. Правильним помічником в цьому вам буде Школа усного рахунку Соробан. адаптация в 1 классе

Створена на основі японської методики образного рахунку, вдосконалена командою професіоналів під керівництвом Юрія Новосьолова, методика Соробан синхронізує роботу лівої та правої півкулі, зміцнює нейронні зв''язки, сприяє активації розумових процесів. Тим самим допомагає дитині розвивати інтелект, розум, пам''ять, образне мислення, високу концентрацію уваги, посидючість та віру у власні сили.

Найкращим часом розпочати навчання в Школі усного рахунку Соробан є осінь. Саме зараз ви, як мама, розумієте, яких навичок і вмінь не вистачає вашому першокласнику. Ви вже визначили основний час для гуртків або секцій, ваш розклад підлаштовано під малюка й вам буде зручно визначити зручний час для тренувань. Саме зараз дитині потрібен хороший стимул для віри в себе. А Школа усного рахунку Соробан навчить вашого сина чи дочку таких навичок, яких немає навіть у мами з татом – швидкісний усний рахунок майже з перших уроків. Завдяки відмінному тренажеру для дитячого мозку, який поліпшить готовність до школи, в результаті адаптація в 1 класі буде вдалою. [mls_yt yt_url="https://youtu.be/Uf3R5dffshA" yt_height="320" yt_width="480"] Важливо: якщо ви бачите, що всі ваші зусилля не допомагають дитині, зверніться до шкільного психолога, поговоріть з вчителем. Не відкладайте це важливе питання, вирішуйте його спільно з людьми, готовими вам допомогти. Читайте ще: 7 років: маленький школяр і проблеми у навчанні
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.