Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Попереду літо

Літо – це улюблена пора року для школярів. З настанням канікул приходить повна свобода від обридлих занять. Більше не треба прокидатися під ранні звуки будильника, вчити уроки, писати контрольні. Теплі літні місяці - найбільш безтурботна та довгоочікувана пора. Але є і мінуси: друзі на час канікул роз''їжджаються, з''являється маса вільного часу, а зайняти себе нічим. DSC-0145 Щоб літо принесло дитині масу яскравих вражень, залишило багато приємних спогадів і пройшло з користю, батькам варто вже зараз серйозно задуматися про організацію цікавого відпочинку. Пам''ятаєте, яку гордість ви відчували, коли, повернувшись до школи, хвалилися перед однолітками тим, чого побачили та навчилися влітку? Дайте таку ж можливість і своїй дитині. Придумайте разом з нею, які навички хотіли б опанувати на літніх канікулах, які книги прочитаєте, яким спортом почнете займатися. Якщо для нового захоплення потрібні спеціальні курси – записуйтеся, не роздумуючи! До якого б виду відпочинку ви не схилялися (спортивний табір, життя в селі чи подорож до моря), у режимі дня дитини категорично не має бути просиджування за комп''ютером, цілодобового неробства, пізнього відбою, відсипання до самого обіду. Не забувайте, що вже через якихось три місяці їй знову доведеться вклинюватися в суворий розклад з ранніми підйомами, з великими розумовими, фізичними та емоційними навантаженнями. Чим більше ви дозволите школяреві розслабитися на канікулах, тим складніше пройде його адаптація на початку навчального року.

Методика занять «Соробан» влітку

DSC-00125Актуальна тема літніх канікул: чи потрібно дитині займатися, повторювати вивчений матеріал, закріплювати набуті за рік знання? Безсумнівно! Як ваші м''язи втрачають пружність, якщо ви кидаєте заняття спортом, так і мозок стає ледачим і дерев''яним без регулярних тренувань. Школа усного рахунку «Соробан» пропонує вашим дітям методику навчання, яка триватиме до 20 хвилин на день, а за результатами перевершує години нудних уроків. Така ефективність досягається шляхом інтенсивного тренування обох півкуль головного мозку. Дитячий розум, завдяки методиці, залишається гнучким і допитливим. Розвиток короткочасної та довготривалої пам''яті, здатності аналізувати й систематизувати знання, прискорює процес засвоєння інформації та вдосконалює систему її раціонального використання. Якщо підтримувати розумову активність дитини за допомогою «Соробан», постійно живити її мозок новими враженнями й знаннями, до початку навчального року школяр не тільки не забуде торішній матеріал, але й поповнить скарбницю свого розуму, легше стане розуміти нові теми. Влітку подаруйте дитині шанс відточувати свій інтелект, набувати унікальний пізнавальний досвід легко, невимушено, між справою!  
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.