Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Незабаром до школи

У вересні ваш школяр йде до першого класу? Переконайтеся в тому, що він готовий.
Фізичний розвиток і розвиток гігієнічних навичок.Висока рухова активність, потреба в ній. Самостійне виконання гігієнічних процедур і дотримання здорового способу життя згідно з віком.
Активний, допитливий, вдається до навколишнього світу.Прагне дізнатися все й про все, великий «чомучка» і експериментатор. Сам приймає рішення, але якщо потрібно, може звернутися до дорослого.
Розвинений емоційноПроявляє правильні емоції до близьких, реагує на їх емоційний стан (втішає при смутку чи плачі, підтримує сміхом і т. д.). Проявляє емоції при читанні казок, оповідань, співчуває або співпереживає позитивним героям, підтримує їх. Творчість інших викликає емоції.
Добре спілкується з дітьми, дорослими.Вміє використовувати вербальні та невербальні способи спілкування, комунікабельний з дітьми й дорослими. Веде бесіду й бере участь в міркуваннях.
Встановлює контроль над бажаннями для досягнення певної мети.Розуміє головні життєві цінності, дотримується норм і правил поведінки в суспільстві. Розбирається де «добре», де «погано». Уміє контролювати миттєві бажання й потреби. Планує свої дії для досягнення конкретної мети. Дотримується правил поведінки на вулиці, в громадських місцях.
Згідно з віком розвинений інтелект і особистісні якості.Для вирішення завдань застосовує самостійно засвоєні навички діяльності, аналізує ситуацію й знаходить шляхи вирішення, навіть при її зміні. Сам в силах вирішити багато проблем згідно з віком.
Знання про себе, сім''ю, суспільство й світ.Розуміє, хто він, до якої статі належить він і його члени сім''ї. Розділяє й знає родинні зв''язки, обов''язки в сім''ї, традиції, культурні цінності й цінності навколишнього світу.
Досвід участі у навчальній діяльностіВиконує завдання та інструкції вчителя або керівника, уважно слухає й фільтрує потрібну інформацію згідно з віком.
Володіє навичками відповідно до віку.Всіляку дитячу діяльність виконує легко, завдяки вже здобутим умінням.
9X6nLuI6i00Більшість дітей, що приходять до першого класу, опановують такі навички тільки на 50%. І це не означає, що дитина не розумна. Кожна дитина розвивається в силу свого віку й нам, батькам, потрібно докласти максимум зусиль (без фанатизму) щоб полегшити дитині навчання й адаптацію в початковій школі. Школа «Соробан» допоможе Батькам в оволодінні всіма перерахованими вище вміннями. Адже саме від розвитку дитячого мозку й залежить здатність дитини до оволодіння подібними навичками. Основний напрямок Школи - розвиток дитячого мозку в найактивніший період його зростання. «Соробан» створює міцну основу для створення, оволодіння і закріплення потрібних дитині навичок. Створюючи та зміцнюючи зв''язки між відділами мозку за допомогою методики навчання ми будуємо цільну, всебічно розвинену особистість. Діти, які навчаються в Школі «Соробан», проходять одну з кращих підготовок до першого класу. Підготуйтеся до першого класу вже сьогодні разом зі Школою «Соробан».
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.