Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Тренуй мозок з дитинства

Тренуй мозок з дитинстваЯк з''ясували вчені, унікальну здібність мозку керувати нашим тілом, думками, почуттями, забезпечують нейрони, а точніше, утворені між ними зв''язки. Все, що ми вміємо та знаємо – це результат колосальної роботи над розвитком системи ефективних нейронних синапсів, і найважливіший період нашого інтелектуального дозрівання припадає на дитячий вік. Якщо хочеш виховати генія, тренуй мозок дитини. Робити це можна різними способами, але існує кілька обов''язкових умов:
  • забезпечити фізичну активність – вона покращує кровообіг, підвищує працездатність розуму;
  • заохочувати допитливість – живий інтерес дитини до пізнання;
  • дотримуватися режиму харчування, сну.

Як тренувати дитячий мозок?

«Без явно посиленої працьовитості немає ні талантів, ні геніїв». (Д. І. Менделєєв). Правильний розвиток розумових здібностей дитини – це, у першу чергу, старанні, регулярні тренування для дитячого мозку. Звучить трохи дивно, – ми ніби біцепси прокачуємо. Однак вправи для розуму впливають не на сам мозок, а на систему функціональних шляхів обміну інформацією між нейронами. Чим більше таких уторованих доріжок, тим вище швидкість мислення, тим більше проявляється кмітливість, гнучкість розуму. Вправи для розвитку мозку дітейПодивіться на малюків. Вони щодня роблять десятки відкриттів, завжди вчаться чомусь новому. Уся діяльність людини в дитячому віці – це, по суті, і є ефективні вправи для розвитку мозку у дітей. З часом вражень стає менше, мозок працює за готовою схемою, рівень робочих навантажень для розуму знижується. У цей момент важливо навчити мозок завжди бути в формі. Саме час додати методику інтелектуального розвитку. Академія Соробан проводить тренування для дитячого мозку за допомогою навчання усного рахунку. Щоденні вправи для розвитку мозку у дітей на онлайн-тренажері, найпопулярніші методи викладання не тільки покращують пізнавальні здібності, допомагають малюкам підвищувати свій інтелектуальний рівень, але й формують потребу в постійному саморозвитку й самовдосконаленні.

Синхронні півкулі

Тренування для дитячого мозкуЩоб вирости глибокою, багатогранною особистістю дитині потрібно навчитися цілісно сприймати інформацію, речі, явища, навколишній світ. Тобто використовувати весь спектр процесів мислення – від візуального та чуттєвого сприйняття до чіткого раціонального аналізу й пошуку логічних зв''язків. Мозок людини – унікальний за своїми можливостями орган, але в більшості випадків він розвивається в одному напрямку (одна з півкуль домінує). Вирівняти активність півкуль в розумовій роботі допомагають вправи для розвитку мозку дитини. Фахівці радять займатися усними обчисленнями, які стимулюють мозок до активної діяльності. А найкраща Школа тренування мозку пропонує дітям швидкісний усний рахунок Соробан. У ментальній арифметиці одним з основних інструментів впливу на розвиток мозку є участь в обчислювальних процесах обох півкуль. Адже здійснення розумових операцій за участю лівої та правої половинок мозку одночасно призводить до відмінних результатів. Розвивай мозок з дитинстваТаким чином, покращена ментальна арифметика Соробан є якраз тим самим своєчасним, ефективним тренуванням мозку для дітей, що врівноважує та синхронізує діяльність лівої та правої півкуль. Записатися на курси навчання рахунку Соробан можна онлайн на офіційному сайті sorban.com.ua у розділі «запис». Питання, що стосуються термінів набору групи, ціни та ін. краще з''ясувати, зателефонувавши тренеру вашої Школи. Читайте ще:
Дитячі таланти. Як виявити?
Чому важливо розвивати у дітей правильні звички?
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.