Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Робота на дому і виховання дитини? – Цілком реально!

Після появи на світ малюка, життя його мами змінюється радикально й назавжди. З одного боку, в ній з''явиться безліч щасливих моментів материнства, а з іншого – відмова від звичного ритму життя. можна поєднувати роботу і декретну відпустку Не кожна жінка готова самовіддано присвятити себе вихованню дітей. Сучасні мами намагаються зберегти за собою право на самореалізацію та особисті інтереси. Робота є однією з безлічі складових жіночої самодостатності. Тому жінки хочуть продовжувати працювати незабаром після появи на світ дитини. Для когось це питання самостійності, іншими керує потреба сім''ї в додатковому доході або страх втратити хорошу роботу. Так чи інакше, але матусь, що працюють, з кожним роком стає все більше. Чи можна поєднувати роботу та декретну відпустку? Як показує практика – цілком! У такому випадку виникає питання, як поєднувати роботу вдома та виховання дитини? Жінці потрібно подумати про те, чим вона буде займатися, навчитися розподіляти свої справи.

Виховання немовляти

Будь-який вид домашньої діяльності не забере у крихітки можливість своєчасно отримувати природне харчування й відчувати близькість самої рідної на світі людини. Проблема, як поєднати роботу та догляд за немовлям, зазвичай постає перед жінками, які повертаються до виконання своїх робочих обов''язків у звичайному режимі, поза домом. Таким мамам фахівці рекомендують знайти спосіб як найдовше не відлучати малюка від грудей. Це переведення до найближчої філії компанії, додаткові перерви для годуючих мам, завчасна заготівля (заморожування) молока.

Який напрямок обрати?

Варіантів роботи вдома під час декрету задосить, тож у матусі навіть є можливість обрати собі справу до душі:
  • Займатися тим, що вмієте робити професійно
поєднати материнство і роботу Є багато професій, які можна не прив''язувати до місця й застосовувати, не виходячи з дому. До таких відносяться косметолог, перукар, майстер манікюру. Скоротіть список клієнтів, домовляйтеся на зручний для вас час – і поєднати материнство з роботою буде зовсім не важко. Все частіше компанії користуються послугами бухгалтерів, юридичних консультантів віддалено. Тому представниці цих професій легко знайдуть собі в декреті прибуткове заняття. Мама, яка виховує дитину, викликає довіру у батьків, що шукають няню для свого малюка. Можна цим скористатися та поєднати корисне з корисним – підробляти нянею не відриваючись від виховання власної дитини (якщо, звичайно, батьки підопічного не будуть проти). Знання іноземних мов – це можливість заробляти на перекладах, а досвід викладача легко використовувати для репетиторства. Окрім того, на базі своєї професії реально опанувати новий вид діяльності. Наприклад, філологи, журналісти можуть зайнятися копірайтом. Стати фрилансером допоможуть короткі тренінги.
  • Творча робота
Майже у кожної жінки є творче хобі. Якщо ви любите фотографувати, малювати, плести, робити своїми руками іграшки та прикраси, то чому б не зробити своє захоплення матеріально вигідним? Дитина не просто не завадить, а стане натхненником і головним учасником процесу. Її можна нарядити у моделі власноруч виготовленого одягу для демонстрації перед іншими мамами на прогулянці, зробити її головним героєм своїх фотографій, використовувати дитячу фантазію для створення казкових лялькових персонажів. Важливо розуміти, що творча діяльність – це робота на перспективу й чекати від неї миттєвого доходу не слід. Продавати предмети своєї творчості можна в інтернеті, спеціалізованих магазинах, через знайомих.
  • Робота в інтернеті
Тут не потрібно мати освіту, досвід, особливі вміння. Досить бути впевненим користувачем всесвітньої мережі. Доступні для декретних мам заняття – це адміністрування груп у соціальних мережах, супровід сайтів, репостинг та ін.

Плюси й мінуси надомної роботи в декреті

Поєднання трудової діяльності з вихованням малюка має свої позитивні та негативні сторони. Насамперед, це великі можливості: робота і виховання дітей
  • зберегти досягнуті в кар''єрі висоти й продовжувати рухатися в цьому напрямку;
  • не залежати від колективу під час планування роботи;
  • підлаштовувати графік під життєві ритми дитини;
  • опановувати нові цікаві види діяльності;
  • поповнювати сімейний бюджет;
  • економити на проїзді та харчуванні поза домом.
Є й інша сторона медалі:
  • постійна втома через великі навантаження;
  • дитина регулярно буде порушувати ваші плани;
  • домашні справи накопичуються та займають пріоритетне місце.

Робота та виховання дітей

Якщо мамі малюка часто бракує часу на сон, то як встигати з дитиною приділяти час роботі? Є кілька правил, які допоможуть подолати труднощі: як поєднувати роботу на дому і виховання дитини
  • життя мами маленької дитини сповнене стресами, тому робота має радувати, надихати, заряджати енергією;
  • втомленій мамі необхідно спочатку дати собі можливість відновити сили, а вже потім розпочинати трудову діяльність;
  • героїчно тягнути на собі весь побут не можна, чоловік і старші діти можуть взяти на себе частину жіночих клопотів (прибирання, вечеря);
  • час від часу потрібно звертатися за допомогою до рідних і друзів – це не обтяжить їх, а вам дасть можливість відпочити;
  • складайте детальний список запланованих справ, де обов''язково будуть пункти «особистий час» і «чоловік», який, до речі, теж потребує вашої любові та уваги.
Не важливо, вирішите ви працювати в декреті, займатися дитиною та будинком або поєднувати ці заняття, головне щоб обраний шлях робив вас щасливою.
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.